A better you, a better dog, a better day!

Hundpensionat

Långtora hund & jakt har ett hundpensionat som uppfördes 2009, 2017 byggdes pensionatet ut med ytterligare 9 rum. Här väljer ni själv om ni vill lämna hunden inför semester med träning eller endast övernattning. Hundpensionatet består efter utbyggnaden av 14 hundrum, samtliga med tillgång till värme och upphöjd liggplats. Hundarna bestämmer själv om de vill vistas inne eller ute, rummen är utrustade med hundlucka som leder ut till en inhägnad uteplats.
Vill ni lämna in hunden för träning hos oss har vi möjligheten att utforma ett träningsschema skräddarsytt för just din hund oavsett ras, jakthund eller inte.Vi kan erbjuda konditionsträning, vardagsdressyr, jaktträning, apport, jaktavvänjning - efter ert önskemål.
Har hunden aggressiva beteenden, känslighet mot andra hundar eller om den löper, har vi möjlighet att placera den i eget rum eller tillsammans med trygga individer (efter hundmöte och ert godkännande).Vår målsättning är att era hundar ska känna sig som hemma.

Dagliga rutiner på Långtoras hundpensionat

Rummen städas 1-2 gånger om dagen och uterummen likaså.
Vi ser till att hundarna rastas 3ggr om dagen (utöver träningstillfällena). Det växlas med lek i vår inhägnade rastgård på ca 1,1ha med koppelpromenader längst med fält eller i skogen.
Vi fodrar hundarna morgon och kväll men för hundarna som lämnas för träning ger vi även ett extra mellanmål.

Vi är sponsrade av Prima Dog och utfodring sker efter era måttangivelser. Har hunden special foder ta med det i en tunna märkt med hundens namn och måttangivelser samt hur många gånger hunden ska utfodras.

Prisuppgifter:
Endast inackordering: 375:-/dag.
Storhelger och extra röda dagar tillägg 100;- per hund och dygn. Du kan välja att lämna din hund på inackordering mellan 09.00-10.00 samt mellan 17.00-18.00. Gäller alla dagar i veckan.
Betalning görs i via BG innan hunden lämnas eller med Swish på plats vid lämning.

Inackordering med träning
Jaktträning eller jaktavvänjning 1500:-/dag och hund
Konditionsträning eller vardagsdressyr: 1050:-/dag och hund

Vi har en flerhunds rabatt, 25% per extra hund. Vill ni lämna hunden hos oss under en längre period än 3 veckor, får ni ett rabatterat pris.
Skicka ett mail till amir@langtorahundochjakt.se eller ring 070-641 55 54
vid frågor eller bokning. Vill du boka träning/dressyr med boende så bokar du även det med Amir.

Långtoras personal hälsar
”Vår målsättning är att hunden ska känna sig som hemma!”